Bitterballen of niet?? (persbericht)

flyer-bmm-2024
BMM Band met live muziek ‘From The Sixties Till Now’

Het is inmiddels een aangename traditie: woensdagavond 8 mei voor Hemelvaartdag speelt de BMM Band weer in St Joseph in Montfoort!

Het wordt een muzikale reis door de popgeschiedenis. Zo spelen zij werk van Beatles, Rolling Stones, Cuby & The Blizzards, Creedence, Johnny Cash, Simply Red, R.E.M., The Cure en The Cult, maar ook Tina Turner, Amy Winehouse, Melissa Etheridge en Anouk. En voor de Nederlandstalige popliefhebbers zijn er nummers van de Dijk te horen.

De band bestaat uit Marja Knotters (zang), Michel van den Hadelkamp (zang, toetsen en slaggitaar), Joost van Vliet (sologitaar en mondharmonica) en de nieuwe leden Rob Gligoor (drums) en Herman van Scheppingen (bas).

Wie een avond wil genieten en met dansen ‘uit je dak’ wil gaan, mag deze avond niet missen. De gratis bitterballen vielen vorig jaar erg in de smaak. Wie weet hoe dat dit jaar gaat…….

Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 10,= te bestellen via info@bmmband.nl of overdag af te halen bij Bouwmaterialen Montfoort, Mastwijkerdijk 102a, Montfoort. Kaarten aan de deur  € 12,50.

PS: 9 mei uitslapen!

Woensdag 8 mei 21.00 uur (zaal open 20.30 uur) in zalencentrum St. Joseph Montfoort.

 

De Montfoortse BMM Band is opgericht in 2008  door toetsenist/gitarist/zanger Michel van Hadelkamp. De naam staat voor de ‘Band Met Meer’. ‘Meer’ in de betekenis van de grote variëteit aan muziekstijlen uit de rijke pophistorie. De band heeft vele optredens op haar naam. Gespeeld werd op de jaarmarkten Montfoort, Benefietconcert voor Oekraïne, Akoestival Woerden, Koningsdag Lekkerkerk, Stadhuis Oudewater, Concordia Haastrecht, Muziekfestival in het Park Montfoort, diverse cafe’s en restaurants, (club)jubileumfeesten etc.  

 Zie ook: www.bmmband.nl. Facebook: https://www.facebook.com/BmmBandFriends